Arsenalen visar upp svenskt pansar!

Hem » Om SPHF » Pansarträff 2018 [kopia]

Pansarträff 2018 med årsmöte!

Arsenalens Uppvisningsdag är ett mycket populärt sätt att se svenskt pansar. SPHFs Pansarträffar är ett uppskattat tillfälle att snacka pansar och träffa gamla och nya bekanta med samma intresse!

I år så skapar vi en fantastisk Pansarträff och börjar festen redan dagen innan Uppvisningsdagen.

Lördag 1:a september kl 12 – 17 Pansarträff med museirundvandring

Kl 12:00 Vi träffas på Arsenalen och tar en gemensam fika och därefter kollar runt på muséet och guidar varandra med all den kunskap som finns hos dem som är med.

Kostnadsfritt inträde för SPHF:s medlemmar, men kräver föranmälan.

Kl 15:00 samlas vi för att snacka om SPHF och tar dela av vad som händer i föreningen, projekt som är på gång och vad vi medlemmar och pansarintresserade vill ha ut av och kan bidra med till föreningen.

Kl 16:00 genomför vi ett formellt årsmöte och pekar ut riktningen för det kommande året.

Lördag 1:a september kl 19 Pansarmiddag med samkväm.

Kl 19:00 äter vi en gemensam middag på Vilsta Sporthotell i Eskilstuna och därefter fortsätter vi snacka pansar, kolla bilder och filmer. Givetvis kommer ”Pantherfilmen” att visas.

Flera olika alternativ för övernattning finns på Vilsta Sporthotell. Logi bokas av varje deltagare själv. Rekommenderas att vara ute i god tid. Möjlighet till grupprabatt finns ifall vi blir flera. Ange ”SPHF” vid bokning. Vilsta Sporthotell hittar du via denna länk.

Söndag 2:a september kl 11 – 16 Arsenalens Uppvisningsdag

Kl 11:00 börjar Arsenalens Uppvisningsdag, under dagen kommer SPHF att genomföra ett antal föredrag, men inga övriga gemensamma aktiviteter är inbokade.

Kostnadsfritt inträde för SPHF:s medlemmar, men kräver föranmälan.

Så här skriver Arsenalen om Uppvisningsdagen: ”På vår uppvisningsyta utanför museet visar vi ett flertal fordon i en häftig fordonsparad. Upplev fordonen i dess riktiga skepnad. Se hur de rör sig, upplev doften, känn vibrationerna och låt dig ryckas med. Vi har också åkturer med pansarbandvagn, helikopter och Funtrak denna dag.” Här kan du läsa mer om Arsenalen.

Vi ses på årets Pansarträff – välkommen!

Sista anmälningsdag är:
onsdagen den 15:e augusti.

Om du är medlem i SPHF och föranmäld via formuläret nedan så går du in på Arsenalen utan kostnad, både på lördag och söndag, ett värde av 200kr totalt.

Är du inte medlem tidigare så är det ett gyllene tillfälle att bli det och komma med i gemenskapen.

Anmälan Pansarträff 2018

  • Middag blir huvudrätt samt efterrätt med kaffe. Kostnad för dryck tillkommer på plats utöver vatten samt kaffe.
  • Logi bokas separat av varje deltagare själv. Vi är bara nyfikna för vår egen planering att veta om du tänker bo på Vilsta Sporthotell.
  • 0,00 Kr
  • Anmälan är bindande och avgift betalas ej tillbaka vid utebliven närvaro. Välj det betalningssätt som passar dig bäst. Betalningen gör du sen manuellt utifrån det sätt du valt. Vi har för närvarande ingen direktkoppling till olika betalsätt.

Intresserad av pansar? Då är SPHF:s Nyhetsbrev för dig!

   Nyheter om svenskt pansar och pansarhistoria via e-post - välkommen!
   Med anmälan godkänner jag SPHF:s användarpolicy