Hem » Svenskt pansar » Pbv 302-uppropet! » Pbv 302, artikelserie i Pansar, del 3

Pansarbandvagn 302, del 3 från Pansar 3:2017

Artikelserien om Pbv 302 är publicerad i Pansar med början i nummer 1:2017. Mer om tanken bakom Pbv 302-uppropet och de olika artiklarna i serien samt den tänkta boken med alla artiklar och en hel del extramaterial kan du läsa om här.

Vi gör artiklarna tillgängliga här för att kunna få mer och ny information från er läsare under tiden vi skriver vidare. Så har du kommit hit, hoppas vi att du gärna lämnar dina erfarenheter kring Pbv 302 i formuläret längst ned på sidan.

Mycket nöje med läsningen!

Tredje artikeln beskriver när Pbv 302 kom in i organisation Pansarbrigad 63 och vad det innebar. En detaljerad genomgång av vilka vagnar som fanns var och vem som använde dem till vilka uppgifter. Detta kompletteras med strids- och eldledningsexempel.

Sprid gärna lite Pbv 302-glädje!

Dina Pbv 302-minnen!

Använd gärna detta formulär för att berätta om din erfarenhet av Pbv 302 för oss. Du behöver givetvis inte fylla i allt, men desto mer vi vet desto klokare frågor kan vi ställa till dig. Välkommen att bidra till kännedomen om Pbv 302.
 • Namn, e-post och telefon

 • Lite om mig

  Berätta gärna om din bakgrund och hur du kom i kontakt med Pbv 302.
 • Mina Pbv 302-minnen

 • Bilder och dokument du vill skicka till oss

  Har du intressanta foto/ tidningsurklipp, gamla ordrar mm? Skicka gärna foton du själv har tagit. Ifall det är foton du inte tagit själv utan tycker de visar intressanta saker vi bör känna till så är det viktigt att vi vet att det inte är dina egna. Vi har satt en gräns på 15 dokument. Ifall du har mer som är spännande så snackar vi om hur vi lättast gör.
 • Dra filer hit eller
  Accepterade filtyper: jpg, gif, png, pdf.
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Intresserad av pansar? Då är SPHF:s Nyhetsbrev för dig!

   Nyheter om svenskt pansar och pansarhistoria via e-post - välkommen!
   Med anmälan godkänner jag SPHF:s användarpolicy

Send this to a friend